Nieuw: beweegspreekuur bij kaderhuisarts Carla Bles

10 juli 2018

In Huissen en Angeren is vanaf dit jaar een apart spreekuur voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Het spreekuur is bedoeld voor mensen met langdurige of hinderlijke klachten van spieren, botten en gewrichten, bijvoorbeeld als gevolg van artrose, een blessure of overbelasting.

Het spreekuur wordt gedaan door kaderhuisarts bewegingsapparaat Carla Bles. U kunt bij haar terecht na verwijzing door uw eigen huisarts. Consulten vinden plaats op donderdagochtend in Medisch Centrum Loovelden, locatie huisartsenpraktijk Bles en Poels.

Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden. Het gaat ook niet van uw eigen risico af.

In de folder leest u meer over dit spreekuur.

Ga terug

Contact

Huisartsenpraktijk S. Broens

Plaza 7
6852 RL Huissen
Telefoon: 026-3250691
Voor spoed: kies 1
Fax: 026-3886049